Per Skøt den 14-02-2018

Ny Cepos-rangliste over skoler..

Skovboskolen nr. 29 blandt folkeskoler og nr. 44 blandt alle skoleformer og nr. 2 i Køge Kommune - FANTASTISK FLOT!
    (der er ca. 1800 folkeskoler/privatskoler og friskoler i Dk.)

Tænketanken Cepos har endnu engang ranglistet  skoler efter såkaldt 'undervisningseffekt' - på baggrund af  Undervisningsministeriets socioøkonomiske reference, som fastlægger hvor langt en 9.-klasses karaktersnit ligger fra det forventede ud fra elevernes baggrund.
    Skolens undervisningeeffekt er 0.7 over landsgennemsnittet.

Stort tillykke til skolens  medarbejdere, elever og forældre og ikke mindst sidste års afgangslærere. Skolens læringsdesign og mindset er i løbet af de sidste fem år mere og mere implementeret og har uden tvivl en positiv effekt - også vægten på elevernes sociale og personlige udvikling virker. Skolens tidligere elever fastholder deres ungsdomsuddannelse over kommunalt og landsniveau!

Tak for det til alle..
    bestyrelsen/ledelsen
    v/
    Per Skøt

Christian Steffensen den 01-09-2017
    Login til ForældreIntra
    Nye forældre skal bruge Uni-Login til Forældreintra, og nuværende forældre anbefales at skifte til Forældre Uni-login. Læs hvordan du får et Forældre Uni-login, ved knyttet dette til dit NemID i vedhæftede vejledning.

Nuværende forældre kan forsat bruge deres nuværende Forældre login, men det anbefales at skifte til Forældre Uni-login. Begge logins fungerer, men Forældre login vil blive udfaset løbende til fordel for Forældre Uni-login.

Steen Ingemann Rasmussen den 24-08-2017
    Folder om LÆSNING i 7-9. klasse kan hentes her:
    Steen Ingemann Rasmussen den 24-08-2017
    Folder om LÆSNING i 3-6. klasse kan hentes her:
    Steen Ingemann Rasmussen den 24-08-2017
    Folder om LÆSNING i 1-2. klasse kan hentes her:

380 elever synger Sigurds Danmarkshistore sange

Dronevideo over Skovboskolen