Niels Kruuse den 31-08-2018
    Sikker trafik.
    O.klasserne har fået refleksveste fra Rådet for Sikker Trafik. Der er mange gode fif til en snak om den gode trafikkultur på alle alderstrin via linket.

Per Skøt den 14-02-2018

Ny Cepos-rangliste over skoler..

Skovboskolen nr. 29 blandt folkeskoler og nr. 44 blandt alle skoleformer og nr. 2 i Køge Kommune - FANTASTISK FLOT!
    (der er ca. 1800 folkeskoler/privatskoler og friskoler i Dk.)

Tænketanken Cepos har endnu engang ranglistet  skoler efter såkaldt 'undervisningseffekt' - på baggrund af  Undervisningsministeriets socioøkonomiske reference, som fastlægger hvor langt en 9.-klasses karaktersnit ligger fra det forventede ud fra elevernes baggrund.
    Skolens undervisningeeffekt er 0.7 over landsgennemsnittet.

Stort tillykke til skolens  medarbejdere, elever og forældre og ikke mindst sidste års afgangslærere. Skolens læringsdesign og mindset er i løbet af de sidste fem år mere og mere implementeret og har uden tvivl en positiv effekt - også vægten på elevernes sociale og personlige udvikling virker. Skolens tidligere elever fastholder deres ungsdomsuddannelse over kommunalt og landsniveau!

Tak for det til alle..
    bestyrelsen/ledelsen